Du och Jag

Jag vill tillägna dig ett inlägg.. Du som bor så långt bort, men som ändå bor i djupet av mitt hjärta. Där det alltid finns en plats för just dig! Jag vet egentligen inte jag vill säga till dig, eftersom att det redan känns som att du vet allt. Även om du inte vet allt, så vet jag att du gör det – och nu vet jag även att du förstår detta, som förmodligen ingen annan förstår. Jag vet!

Du sitter förmodligen med ett smile på läpparna när du läser detta, kanske även en tår – beroende på hur du känner dig för tillfället. Om du inte ler så.. Hokus pokus fillijokkus, nu ska du le * poff *. Du skrattar inte va? Jag visste väl att du gör det <3 Nu tycker du att jag är sådär knäpp igen <3 men jag saknar dig. <3 Snart så får jag äntligen se hur du har det! Det r så mycket jag inte har sett ännu! Jag längtar! Tack för all den tid vi haft tillsammans! Den har varit otrolig! Många mer år ska det bli! Eller hur <3 utan dig- ingen mig! Lämna mig aldrig kvar ensam! <3 du ger mig styrka men också så otroligt mycket mer <3 det går liksom inte att beskriva, men som sagt så vet jag ju att du redan vet <3 du känner det! Helt plötsligt så fick jag något sagt, även om jag inte visste vad jag skulle säga.. När du är ledsen, glad eller bara behöver muntras upp, eller Whatever, då finns jag här! Jag finns inom dig och jag hoppas att du vet det. Varje dag är jag där med dig, i vått och torrt. Precis som vanligt! Även om jag inte befinner mig hos dig för tillfället. Jag längtar efter dig! <3 Jag förväntar mig inte att någon annan ska förstå detta , men jag vet att du gör det! Ingen annan behöver heller få förstå - detta är tillägnat endast dig! Du betyder så otroligt mycket för mig - jag älskar dig <3 HS
There is no one like you ..

1 kommentar

 1. Aaw älskade älskade vän! <3
  Jag förstår precis.. För det är samma här.
  Och vi pratar ju ett eget språk du och jag, ett språk som ingen annan förstår.
  Jag finns alltid här för dig vad som än händer!
  Även fast vi bor "några" mil ifrån varandra så finns jag alltid hos dig.
  Du och jag Sandra, ska bli gamla och grå ihop oavsett bo avstånd.. That's it!!
  Jag saknar dig så det gör ont i mig <3
  Du är min andra hälft och jag har så galet svårt att andas utan dig.
  Åå s*tan vad jag längtar tills vi träffas, det är på tok för länge sedan nu!!
  Men snart, snart så 😀 <3

  Och förresten, du hade helt rätt, jag skrattade xD

  Det finns inga ord som kan förklara hur mycket du betyder för mig, ska du veta.
  Jag älskar dig oerhört mycket! <3<3<3<3
  /H

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.