Kursdag

Idag har jag jobbat några timmar innan jag varit på en kurs inom jobbet och nu sitter jag hemma och käkar lunch (!). Ska snart iväg och hämta vinterkläder så att jag inte fryser ihjäl på jobbet ;p
Sen blir det väl att åka och jobba de återstående timmarna av dagen!

Jag har även köpt en komplett skidutrustning nu 🙂 Förra veckan närmare bestämt! Nu inväntas snön så man kan få lite valuta för pengarna! 🙂 sååklart så regnar det (ibland snöblandat) och är ett ruggigt skitväder! Men men vad ska man göra åt saken. Det är ju bara att tacka och ta emot o hoppas på bättre tider, typ! Nu står iallafall skidorna, stavarna och pjäxorna redo! ^^

Nä nu väntar mina ärenden…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.