Bloglovin ^^

Följ min blogg med Bloglovin

Kände mig tvungen att lägga till Bloglovin på denna blogg också.. På min förra blogg hade jag 26 st följare trots att jag var väldigt inaktiv och tråkig.. Störde mig som bara den på Blogg.se jämt och städigt så jag tappade gnistan att blogga.. Men har saknat det väldigt mycket… såå nu efter många om och men så har jag nu startat upp en blogg via WordPress som ni ser, på min EGNA domän! Så nu har jag blogg och hemsida på ”samma ställe” då min blogg ligger uppe på min hemsida ^^

ehh.. känns som att jag strulade till allt nu.. Meen.. hur som helst.. Som ni ser så är hemsidan långt ifrån klar och bloggen är halvdan, men någon gång ska jag vell få ordning på allt!

Se nu till att följa min blogg! Bra.. TACK! 😛

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.