Chino gör ”Bakomvändning” – Rally-Lydnads moment


Lagt upp denna video endast på facebook tidigare^^ Rätt så ny.. (15November)
Tränat in ”detta moment” fel tidigare, hunden har vänt innanför mig. För visst är det vell fel och detta rätt.. eller?

Tog bara bort ”mat pauserna” ^^ Annars är det rakt av från träningen av detta moment..

Vi har alldeles nyligt börjat träna Rally Lydnad då min hund är lite försiktig av sig och tycker att lydnaden är lite strikt och jobbig (även om man tragglar ett moment om och om igen så tycker han att jag blir lite för strikt mot honom, när jag tar bort hjälperna mer och mer).

Här kan jag hjälpa honom mer och verkligen visa att det är bra. Sen lär vi nog fortsätta med lydnaden också, men detta känns som en mjukare start för min mesfis ^^ Han vill ju att jag ska prata med honom 🙂

Noo music 🙁 Orkade inte..

1 kommentar

  1. Vad fin kille du har som är så glad när han tränar! Vi har precis börjat att träna in detta moment.

    Ja, jag tror att det var mig du pratade med på MyDog? Om du ställde en väldigt söt svart lh kille? Jag hade en helsvart chikille och en ljusblå hundvagn (som för övrigt är till salu för 1900 kr)….
    Tassa in på bloggen nästa vecka så har nog alla vagnar kommit upp med priser, info och foton…

    Mvh Jenni och killarna
    http://www.dogomania.blogg.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.