Dag 1 – Presentation av dig och ditt liv.

Jag som hatar presentationer.. meen,, I’ll give it a try..

Sandra Engtröm heter jag (som ni kanske förstått)…
Jag är född/uppväxt och även boende uppe i den kalla vinterstaden Kiruna. Här bor jag tillsammans med min sambo Johan som är min pojkvän sendan 3år och 3månader tillbaka (30/8-2008 <3) Vi har även varit förlovade i 3år (om ca 2,5 månad).

Jag flyttade hemifrån vid 17års ålder och har under gymnasietiden jobbat extra lite öveallt. (jobbade lite väl mycket kan jag tycka såhär i efterhand) Just nu är jag anställd December ut på BDX här i Kiruna. (har jobbat där sedan skolan slutade och fått förlängt från sommarjobbet som slutade 1 oktober) Sen får jag se vart jag hamnar.

Helst av allt så skulle jag lämna Kiruna och flytta långt härifrån. Jag gillar inte vintern, vilket kanske inte passar sig riktigt in med tanke på att det är vääldigt långa vintrar här. Sommaren är min favorit årstid och sommaren här i princip obefintlig! Jag drömmer om ett hus någonstans utanför en STOR stad i ett lugnt område där det inte finns allt för mycket hus (INTE ett villaområde). Lite på landet med stor gård, men med stan kanske 20-30min bort.

Ok nu ska jag inte snöa in mig på det… Vi har även 3 ytterligare familjemedlemmar <3 🙂 1 Bearded Collie vid namn Zolo samt 2 Chihuahuor vid namnen Chino & Elton 🙂 <3 Dessa grabbar är mina ögonstenar och mer om dem kommer imorgon ^^ Håller även på att bygga upp en hemsida till dem!

För övrigt så är hundträning mitt största intresse (kanske inte jättesvårt att lista ut om man har 3hundar hemma), tätt efter det kommer fotografering/redigering. Har även lite småhobbys på sidan om som jag knappt har någon som helst tid till!
Jag har alltid älskat hundar och har alltid velat ha hund och träna med hund. Det har jag dock haft möjlighet till först ”i mina senare dar” då jag som liten inte tålde hundar alls! Än idag tål jag inte vissa raser och sådär, så min allergi lär nog aldrig försvinna helt. Klart det känns tråkigt då jag blir väldigt begränsad men jag är så otroligt glad att jag kan ha mina nuvarande gossar, de förgyller min vardag!

Som jag nämnde så är jag även väldigt intresserad av Foto. Mina hundar är nog ganska less på mig då de är drabbade av mig med kameran i högsta hugg – väldigt ofta! Tycker även om att sitta och pyssla i Photoshop i timtal!! Kan även tycka att det är kul att och pyssla med CSS och HTML kodning till och från ;P
(ibland fixar jag det inte alls och ibland är det riktigt kul)

Jag är nog en ganska glad tjej med passion för det jag gör och som är väldigt målinriktad när jag väl sätter igång!
Helst skulle jag vilja driva eget företag. Kan ju säga att denna idé grundar sig framförallt i mitt hund intresse. Det enda som stoppar mig är osäkerheten om denna idé skulle hålla som försörjning då den är helt baserad på andra människors intresse. Så jag får se vad det blir av det hela 🙂

Som en ytterligare Hobby så syr jag även hundgrejer, i liten utsträckning till mina egna hundar. Har sytt en del koppel och halsband till dem det senaste året ^^ Just nu står inte symaskinen hemma hos oss, vilket tyvärr gör mig rätt så begränsad. Men snart så kommer den nog tillbaka igen ^^ Måste bara finna mig lite plats först..

Tja.. Jag är rätt bra på att inte kunna fatta mig kort, men det var vell ”lite” om mig (det mesta).. Eller jo. Jag har även haft en barnhuvudroll i en film vid namnet Solstorm, som spelades in här uppe under vintern/våren 2007. Den är baserad på Åsa Larssons roman Solstorm. Jag spelade Sara Strandgård.

Well det var vell typ allt!?
Imorgon blir det: Dag 2 – Presentation av din hund/-ar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.