Ok you selfish people.. I’ve had it!!

(In English Down Below..) Trött på människor som kommenterar min blogg med stora ord och säger att det är så bra läsning o.s.v. Inte för att det inte är ok att kommentera med dessa fina ord. Men jag skulle faktiskt föredra att du skulle läsa bloggen innan du kommenterar den.

Det faktum att mina inlägg publiceras på svenska är en av de saker som gör det ganska uppenbart. Det talar för sig själv när ni uppenbarligen inte talar svenska. (Alla dessa kommentarer är skrivna på engelska). Visst kan du ha översatt bloggen. Men hur kommer det sig att ni alla äger ett eget företag?.

Jag tror att jag bara kunde klargöra detta för mig och förhoppningsvis för er också. Jag kommer aldrig, aldrig klicka på en liknande PR-länkar som dessa. Så du behöver inte göra dig besväret att skicka mig denna typ av reklam, eller någon reklam alls för den delen … Du slösar bara bort din egen tid – och min för den delen – jag tar bort alla kommentarer så att jag slipper se dem och vara allmänt förbannad. -.-

Det är bara så jävla egoistiskt och framförallt irriterande..

—-
Tired of people who comment my blog with great words and says that it is such good reading a.s.o. Not that it is not ok to comment with these nice words. But I would actually prefer that you would read the blog before you comment on it.
The fact that my posts are published in Swedish is one of the things that makes it pretty obvious. It speaks for itself when you obviously do not speak any Swedish. (Each of these entries are written in English). Sure you may have translated the blog. But how is it that you all own a business?
I think I could simply make this clear to me and hopefully for you too. I will never, ever click on a similar promotional links such as these. So you need not make you the trouble of sending me this kind of advertising, or any advertising at all for that matter … You’re just wasting your own time – and my for that matter – I delete all the comments so that I don’t have to see them and be generally pissed off. -.-

It’s just so damn selfish and above all annoying ..

Några av alla kommentarer som trillat in: (Some of the posts that has dropt in lately..)

-I would like to thanks a ton for the work you’ve put in writing this web site. I am hoping the same high-grade webpage post from you in the upcoming also. The fact is your original writing abilities has inspired me to get my own site now. Actually the blogging is spreading its wings fast. Your write up is the best example of it.
Welcome to my blog .,.. ;-) (söka jobb hemsida)

-Hello, very professional high level blog! thank you for sharing. Because of good writing, and I learned a lot, and I am glad to see such a beautiful thing. Sorry for my bad English. ?
(bröllops fotograf)

-You have showed great perseverance behind the blog. It’s been enriched since the beginning. I love to share to with my friends. Carry on. (Finansierings företag)

Första gången blev jag nästan glad. Sen slog tanken mig.. Men vänta nu, varför är kommentaren skriven på Engelska.. Aha moment.. 🙁

/The first time this happened, i almost became happy.. But then I got hit by the thought : Why is it that this comment written in English..  Then I got one of these ”Aha” moments..

På tal om något helt annat.. Jaa.. Jag failade med min lista -.- Men jag skyller på dessa kommentarer som gjort mig hyfsat omotiverad…..

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.