Träningstävling ikväll

Ja om ca 1h så har vi träningstävling i Lydnad i ridhuset. Spännande att se hur det går. Vi har ju inte tränat speciellt mycket sen i höstas. Inte hunnit vara på någon ridhusträning ännu heller.

Vi hoppar över Platsliggningen och Apporten. Det tack vare att vi inte tränat någon platsliggning så här på vintern och apporten då han verkligen  vägrar att lära sig den eller ha den i munnen för den delen.. Sen är vi även osäkra på Ställandet ännu. Han är lite mesig gällande den. Vet inte riktigt vad det är som gör det. Han vill inte stå helt enkelt..

Däremot har vi alla chanser att sätta:
Tandvisningen, Linförigheten, Läggandet, Inkallningen och Hoppet över hinder.

Det har gått superbra när vi tränat det så vi får hoppas på att det går vägen ^^ Vi är ju verkligen inte van vid denna sorts tävlingar ännu. Så hur det än går så är det ju bra träning och så är det ju kul också för den delen ^^ Sen kan man ju bara hoppas på bättre poäng än innan 🙂

Lycka till oss ! 🙂

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.