Inget att göra eller helt enkelt för mycket…

Kom precis in från en promenad med mina 3 musketörer 🙂
Nu efter maten så lever 2 av dem rövare och den 3e ligger som vanligt så fint bredvid mig.

Jag har egentligen alldeles för mycket att göra. Ändå sitter jag här och skjuter upp det. Jag vet att bara jag sätter igång så är det snabbt gjort! Jag har en tendens att bli ett städfreak och göra allt i samma veva när jag börjar. Sen är jag klar sent på kvällen, helt snurrig i huvudet.

Jag önskar det vore sommar så att man kunde lägga lite spår i skogen eller något i den stilen.. Blir så degig av att sitta inne och jag hatar vintern så jag vill inte vara ute heller.. Våren är rätt ok när solen börjar värma på.. Men fy så kallt det är ute nu 🙁

På Onsdag ska jag och Zolo åka till Gällivare över dagen. Vi ska på hemligt uppdrag 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.