Kallt..

Idag har det varit kallt.. Nästan -20 grader! Nä fy. Sista promenaden blev INTE lång! Den enda som inte brydde sig var Zolo. Han for runt i snöhögarna så att snön bara virvlade. Annars kan han också bli kall om tassarna i dessa grader. Chi’sen snorklade en del och uppskattade inte alls Zolos sölande i ”piss stoppen”.

Nu ska jag kika lite tv med Johan och sen testa på de ”nya metoderna” jag hittat till Ställande med Chino 🙂 Vill börja se lite resultat hos honom med detta någon gång. Jag är inte van att behöva nöta saker med honom så här länge. Han är ju den som fattar allt ganska direkt!

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.