Tränings Tävlings Resultat

Det gick.. Ok! Med tanke på att vi inte tränat så mycket. Vi har dessutom inte tränat något utanför hemmet! Så det var riktigt givande och kul att ”tävla” idag. Fick sämre poäng än tidigare. Men det kanske inte så konstigt då heller. Även om vi var helt nybörjare sist så hade vi tränat betydligt mer då än nu!

Lite skit känns det ju dock att läggande under gång funkade så dåligt i ridhuset med tanke på hur bra det gått på andra platser! Det var som att han sa ush vad äckligt.. Måste jag verkligen lägga mig här.. Ja ja.. Jag gör vell det då :/ Ush..

Så vi nollade läggandet och ställandet. Han la sig inte och jag stannade och fock ge flera DK. Ställandet satte han sig efter några sek – som vanligt! + att vi inte gjorde Apporten & Platsliggningen.

För övrigt så såg poängen ut såhär:
Tandvisning: 9,5 (Reste sig)

Linförighet:
7 (Nosar, tappar position, snett sättande & omsättning) – Tränat detta både tidigare idag och innan. Det gick betydligt bättre då. Men som Katta upplyste mig om så springer jag nästan och vänder super tvärt och han får som ingen chans att hänga med..

Inkallande: 9 (Snett sitt, lågt tempo)

Hopp över hinder: 9,5 (Rör föraren) Han hoppar väldigt ofta upp på mitt ben i vändningen och typ ”bromsar in”.. eller nåt 😉

Helhet: 8
,5

Totalt: 83p
Meen vi hade ju roligt iallafall! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.