Pälsvårdsdag & en massa utöver det…..

Har varit ute med min lilla liga och kallt var det! Vill nog inte ens veta hur kallt det är :/

Well well.. Medans det är ruggig och ”äcklig” vinter där ute så ska jag ha en pälsvårdsdag med Zolo. Badning, lite trimning och borstning står på Schemat.. Pälsen är lite tovig då jag varit borta i 2v… + att han älskar att yra runt i snö – så han har nog hunnit rulla i en och annan pisshög under vintern.. Min rygg lär döda mig efteråt. Men det är bara att le och få det gjort!

Förhoppningsvis har jag lite energi kvar till att åka och handla lite småsaker och laga lite mat..

Vill även träna småskitarna idag! Seen så måste jag även se till att få min bil till motorvärmaren så att den är startklar imorgon på morgonen! ^^

Ja.. å tvätta kläder.. SÅ ROLIG DAG DETTA SKA BLI! Tjoho….. -.-

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.