Igår och idag i ord..

Igår var jag på Björkis och köpte nya selar + koppel & varsitt Hurtta täcke åt Chihuahuorna. Efter det så åkte jag och Zolo som nämnt innan till Gällivare på hemligt uppdrag. 🙂 Trevligt trevligt.

Idag när jag vaknar och går ut med hundarna så visar det sig att han är.. halt.. Åter igen på hans ”struliga” ben! Hoff… Han har någon inflammation eller något, av något slag, vart testiklarna ska finnas. Förbereder mig på det värsta och tänker att.. Det är fan i mig Cancer i hans testiklar! Aj aj är det och tratten är på!

Så vet ni vad vi mest troligt får göra imorgon? Åka tillbaka till Gällivare för att undersöka saken. (Hoppas jag) .. Blir SÅ less och ledsen på det här! Nyss har han äntligen fått börja komma igång med att ”komma tillbaka” från att ha opererat bort en inflammerad talg körtel på samma ben – fast på utsidan, bredvid svansroten. Vilket tog flera månader att läka! Först så fick han gå på medicin för att få bort inflammationen i ca 1v. Sen fick han fortsätta gå några dagar efter att vi tagit bort körteln. Han fick ligga inne mestadels med tratt och inte göra något alls.. (Då han mest troligt sträckt sig i samma veva? Eftersom att veterinären inte kopplade ihop talgkörteln med hältan..) Så total vila i 3v. Sen började vi åtminstone promenera lite mer!

Läkningen på såret var vääldigt utdragen. Stygnen han hade var ”själv försvinnande” stygn.. Som började försvinna innan såret var läkt och ja.. Det gick inte att promenera för då gick det upp och började blöda direkt. Ett jäkla tjorv i fleeera månader! And so on..

Och nu så har han något konstigt mellan benen.. Han är/var väldigt ”pälsig” just där så det kan ju hända att jag inte upptäckt det innan och att det har varit där jätte länge.. Kanske är det något där inne som har orsakat hans hälta innan (Då han haltat lite till och från och vi alltid misstänkt sträckningar. Veterinären har klämt å kännt på benet också och antagit samma sak) .. Ja vi får se :/ Killen.. <3 Alltid ska han råka ut för någonting 🙁 Världens snällaste och goaste hund, men med en jäkla otur här i livet..
Ja.. För övrigt så har jag gjort något positivt idag iallafall.
Jag har beställt en massa hundböcker 🙂 gr8!! Ska bli riktigt spännande att läsa och lära! Mina två små galningar ska få prova på en massa nya saker ^^

Tror att Chino är förkyld.. Han snorar och snorklar en hel del – speciellt när vi varit ut. Så det är lugna puckar för honom. Blivit mycket bättre när han fått täcke på sig! Igår tränade jag fotposition & slalom med Elton ^^ Filmade lite också 🙂 Kanske kommer upp sen om jag inte glömmer det!

Nä nu måste jag sova om jag ska orka upp imorgon och ringa till Vet. :/

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.