Lite kaos i huvudet..

Ja vi var som sagt till Gällivare. Zolo har en inflammation i huden på pungen.. Veterinären beskrev det som att han har slickat sig där och sen fastnat på is.. Så att det då ska ha slitits lite.. (Som när en människa slickar på en lyktstolpe) Att det sen har fastnat hår där, vaarat och bildats bakterier..

Med andra ord.. Han har ONT!! Inte så konstigt..
Lite lustigt är det ju dock för att jag aaldrig sett en pung på honom då han har testiklarna i buken.. Alltså aldrig.. Det har varit helt slätt.. Och nu är det en där. Som är svullen, röd och aj aj.. Hmm.. Veterinären tyckte att det lät underligt att han fått det också med tanke på att han inte så lätt borde fastna någonstans med den huden (eller råka ut för annat som skulle göra det). Men men.. Är men en oturs fågel så är man! Stackars nallen

Han äter medicin (morgon/kväll) som ska vara antiinflammatoriskt och smärtstillande. + Att vi ska tvätta med någon spritvätska (AJ!) och smörja på ett tunt lager salva varje morgon och kväll. Fy så hemskt det är! Han bara skriker och har sig. Tur att han är så snäll och duktig och förstår att jag bara vill honom väl. Så han låter en ju göra allt ändå! I morse kunde jag t.o.m göra det helt själv, utan munkorg och utan problem. Han har tidigare legat i Johans famn med munkorg.(För säkerhets skull) Vi hade ena otroliga problem i början då det var som mest infekterat. Det har börjat bli bättre nu.

Han är så otroligt snäll så det är inte klokt.. Men fy fan så ont han har!
Han vet inte hur han ska göra när han ska äta. Det skaver. Så tar han några kulor och sätter sig, tuggar och ser riktigt besvärad ut. Han kan inte slappna av, vet inte hur han ska ligga, vart han ska ligga eller helt enkelt vart han ska ta vägen. Och den där jäkla tratten alltså.. Behöver jag säga mer!? -.-

Att gå på långpromenader är ju inte ens att tänka på! Stackarn hoppar ju på 3 ben till och från. Usha.. Hoppas detta är över snart!

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.