Månadens Tricks med Mincados!

MÅNADENS TRICKS FÖR FEBRUARI:
1. Blåsa bubblor i vattenskål med nosen.
2. Fånga sin svans (om hunden inte har någon svans kan man ta fånga bakben)
3. Sätta huvudet mellan sina framben mot magen
Du som vill vara med på denna utmaning väljer alltså om du vill köra ett, två eller alla tre av tricksen. Så fort dom är färdiga presenterar du tricken på HÄR med en bild eller liten film 🙂 Utmaningen pågår under hela februari. Håll gärna diskussionen levande på Facebook sidan (länkad ovan) om hur du fått till tricksen eller om du behöver hjälp och råd om något! 🙂 Nu tränar vi! 🙂

Tänkte att jag delar med mig av detta! Kul ju fler som deltar och så ingår det ju i mina egna hundars träning så det dyker ju naturligtvis upp på bloggen också 😉 Kan bli spännande att se vad mina pojkar säger om detta.. Speciellt min aktiva mini Diva Chino som förmodligen aldrig skulle kunna tänka sig att bli blöt om näsan!! Har själv inte bestämt mig för något speciellt av dessa. Jag ska prova på alla som det ser ut nu ^^ hehe..

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.