Bloggtorka eller nåt..

Ja fy fan vilken förkylning. Nu tänker jag inte sitta och dra upp alla mina symptom och vara allmänt tråkig. Den biten med allt slem och alla andra hemskheter är nog kanske inte så lockande..? Enkelt beskrivet.. En satans förkylning! Jag är mestadels liggande i soffan eller sängen….och mår för jävligt pyton!

Hur som heelst så har jag precis fått några minuter hundfritt då min Mamma & hennes man Robert hämtade hundarna för en stund sen. Skönt att dom får röra på sig lite. Jag är i princip ½ död när jag gått några steg.. Så man får ju tacka för att min älskade Johan, Mamma och Robert finns dagar som dessa! Verkligen.. Tack!!!

För övrigt så fyller min älskade bror Peter 26år idag!
GRATTIS STOREBROR!! <3

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.