Man blir ju inte ens förvånad längre..

Någon som la till mig som vän på facebook för ett tag sen… Som jag för övrigt tog bort efter att han bad mig bli medlem på länken. Har jag fattat det rätt så försöker han bli musiker eller nått.. Personligen tycker jag vell kanske att han behöver jobba på sitt attitydproblem..

På riktigt.?.. Kan ju lägga till att detta är den enda gång (mig veterligen) som personen har skrivit till mig. På sidan så tjänar man ju alltså på att lägga till folk. ”75 Poäng för varje ny medlem du genererar, och du får 15 % på allt som den personen genererar. 1 poäng= 1 besök
För övrigt så tjänar man poäng på att surfa 🙂

Nu måste jag ju bara bli medlem.. Bara för att 🙂 Om du också vill bli medlem så får du ju gärna gå via min värvningslänk : http://www.kokakola.se?action=signup&ref=Smse
Du själv förlorar ingenting på det! Ska heller inte tracka dig på facebook ^^ Jag lovar..

8 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.