8 A4 med tricks!

Blev lite fantasilös så jag har letat reda på massvis med tricks., Skrivit ut 8A4 sidor med olika trick.. Så nu har vi en jäkla lista att ta oss igenom 😉 Tänkte ta ett träningspass och filma alla trick vi redan kan 🙂 Det är en hel del! Sen är det säker många som är lite ringrostiga! 🙂

Elton är sjuk idag och har spytt flera gånger. Det verkar ha lugnat ner sig nu.. Stackars lilla killen.. Han har fått ta det lugnt hela dagen och lär få fortsätta med det.. Han verkar riktigt matt.. Men han åt med god aptit här på eftermiddagen och har fått behålla det 🙂 Håller tummarna!

Nä nu börjar Chino bli otålig på att vänta 😉

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.