Lördag morgon

Vilket väder det varit den senaste tiden! Jag har ju varit sjuk och inte orkat vara ute desto mer, men idag kände jag att det var dags att ta sig ut. Var ute på en långpromenad på 1,5h! Så skönt! Men det märks att man inte är helt kry i kroppen ännu. Kändes verkligen ovanligt tungt!

Efter det så gjorde jag mig en egen simpel hallon ”yoghurt”! Brukar vanligtvis göra en med hallon och banan. Men nu så fanns det ingen banan hemma så det fick bli en med bara hallon och lite socker för att det inte skulle bli så surt. Jag gör yoghurten på gräddfil. Mums mums ^^ Älskar dessutom när bären är sådär frusna så att det blir riktigt kallt och lite halvfruset när man mixat 🙂

Bara för att jag själv ogillar inlägg utan bild så får ni en tråkig bild på min home made Yoghurt! ^^

6 kommentarer

  1. Håller med dig, förra lördagen var det bara skit (ursäkta uttrycket).
    Men första var bra med Dead By April.
    Ikväll är det ju Danny, hans låt kanske är bra:)

    kram Frida

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.