Det där jobbet ja..

Om man vet att man har ett jobb under sommaren, som med säkerhet inte lär fortsätta till vintern.. Som jag sist var anställd på i 6månader och sen fick gå utan någon som helst anledning, förutom ja.. Vinteruppehåll/arbetsbrist (och man vet att man kanske borde ha fått stanna istället för vissa andra..).. Ett vinteruppehåll på 4-6månader… Vad vet jag.. Det är ju inte slut än liksom.. Som jag får tillbaka när som helst det skulle behövas.. Och sedan är anställd sommaren/hösten/året ut..

Ett jobb jag verkligen inte ens vill ha på vintern igen och inte uppskattar särskilt mycket på sommaren heller för den delen.. Det förstörde både min sommar och till stor del mig själv.. Med en lön som är som vilken lön som helst….

Och så vet man att hela ens sommar (kort favoritårstid), hobby och tävlings säsong blir typ totalt överkörd osv av det.. Vad gör man då?

Visst.. Ett väldigt stort + på jobbet är ju de trevliga människorna jag jobbat med!! Det känns väldigt viktigt också! Men när livet går ut på att spendera sin fritid för jobbet och inte jobba för sin fritid så känns det inte så kul längre..

Jag vet varken ut eller in just nu.. HOFF….. Låt oss hoppas på ett bra dagtids jobb…istället…

Att jobba 7-7 kills me slowly.. För jag hatar det, är konstant trött (så trött att jag sover bort ledigveckorna) & hundarna lider av det för att de inte får alls så mycket uppmärksamhet som de annars får… Även om de inte skulle vara ensam ens i närheten av hela tiden som jag är på jobbet så är det INTE rättvist! osv osv osv… Mitt liv funkar verkligen inte med dessa skift! Nä att vara på jobbet i 11h i 7 dagar är inte särskilt uppskattat för mig. Inte ens när den där jäkla ledigveckan kommer! Hell No… Har redan på måndagen ångest inför nästa arbetsvecka.. ÅNGEST!

Jaa.. vad gör man?

18 kommentarer

 1. Hejsan!
  Älskar din blogg, riktigt mysig 🙂

  Jag har också en liten mini chihuahua (stavning) som heter Molly! Hon är några månader gammal, kanske 5-6 månader. Hon är en långhårig liten tik som älskar att busa! 🙂

 2. Jag har funderat lite på om jag ska tävla med henne men är inte säker..
  Hon tränar lite smått med mig ibland ute men inte så jätte mycket. Hon är mest en liten hemma hund 🙂

 3. Hej! Kul att du gillade mina hundar! Det är vallning som gäller hos oss, sen är det så klart att vi aktiverar dem med annat också.. Men vi tävlar bara i vallning! Vad duktig du är på att fota! 😀

 4. svar: tack! 🙂 jo han va väldigt skadad där ett tag och det är inte kul o se sin älskling i det skicket. Mår dåligt att att se han så omusklad. Men förhoppningsvis går det fort 🙂

  tack så mycket 🙂

 5. Sv: Hihi, lär henne lite tricks och försöker lära henne ”sitt, rulla runt, skaka tass” och lite sådär..
  Hon har precis lärt sig att stå på sina baktassar och snurra runt (dansa) 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.