Städfreaket här.

Idag har jag varit på en långpromenad i finvädret 🙂 Tränat mycket kontakt vid hundmöten, över övergångsställen, lite bullrigare platser osv ^^ Hundarna blev även fotade av en utländsk kille med familj som var ute och promenerade. Vi gick förbi dem och en bit fram så blev vi kvar en stund. Då kom han ikapp oss och frågade om han fick fota hundarna. Tyckte dom var jätte fina 🙂

Nu håller jag på att frosta av frysen, diska & tvätta kläder. Idag SKA jag även ta tag i garderoberna.. Ojoj säger jag bara.. :/ Huur ska jag få plats med allt? Det är nog därför jag inte orkat börja med det ännu. Har alldeles för mycket kläder och alldeles för lite plats! Lilla jäkla skit lägenhet 😛 Vi behöver ett större place.. Med ett SOVRUM !  (Med en hel garderobs vägg – till mig 😉


En ”gammal” bild från November, när min kusin Rebecka fotade hundarna i sin hemma studio^^

6 kommentarer

  1. sv: Ja jag håller helt med! Det ska inte ta så lång tid att vänta på maten när man är på restaurang.

    Din nya bloggdesign är jätte fin! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.