1 klar – 1 kvar

Ja då var den ena garderoben klar.. Där alla mina finkläder och tävlingskläder hänger.. några skor och handväskor osv.. Bara den värsta kvar då.. Där allt annat ska lyckas få plats!! :/ Det får bli morgondagens projekt.. Blir trött bara jag tittar in i garderoben som är proppfull med kläder och sen slår en blick i köket vart det är kläder överallt.. Måste verkligen dra mig själv i örat och göra mig av med kläder jag inte använder och slänga alla som är slitna. Men ni vet mjukisbyxor som är sådär skönt slitna.. Även om det är en massa hål så är dom ju så sköna att ha när man ligger hemma i soffan eller bara har en slödag osv.. .

Ändå har man köpt nya mjukisar just för att de gamla är så slitna och ”måste slängas”….

Nä nu går jag och lägger mig…

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.