Onsdag 29/2-12

Verkligen ingen fartfylld dag! Eller, det beror ju på hur man ser det! Idag har jag hunnit gå igenom hälften av alla kläder från garderoben. Rensat bort hur mycket som helst! Skönt!

Utöver det så har dagen bestått av några hundpromenader, köttsoppa hos mamma och en film såhär på kvällen. Det slog mig just att jag borde gå och lägga mig snart. Börjar jobba imorgon kl.14.. Känns konstigt och lite nervöst faktiskt..! Men först måste jag gå igenom liite mer kläder. Det måste börja bli klart snart! På fredag eftermiddag eller lördag förmiddag så beger jag mig (och förhoppningsvis Johan) till Kalix för att hälsa på fammo och så är de Chihuahua inoff på söndagen 🙂 Så hundarna måste börjas göras i ordning för det.. Ställer dock bara Elton.. Men eftersom att det snart är dags igen så ska jag bada chino också 🙂 Då kan det inte vara kläder överallt också..

Önska oss lycka till förresten ^^

Bild tagen strax efter att Elton vunnit sitt Norska (och 1a) Cert under sensommaren/hösten 2011.
Endast 10 månader gammal. Hoppas på fler detta år ^^ Min plutt <3

12 kommentarer

  1. hemskt ledsen för att sånthär sent svar, men måste missat din kommentar för upptäckte den nu :/
    men tack så jätte mycket 🙂 och din blogg var hur urgullig som helst 🙂
    hoppas du får en bra dag! kram på dig 🙂

  2. Ursäkta jättesent svar på kommentaren. Har legat däckad i influensan hela veckan och är fortfarande inte frisk. Hoppas du får en fin helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.