Vikarie igen.

Då ligger alla kläder utspridda över golvet från den andra garderoben. Nu ska här RENSAS! Wish me luck 😉

Har även återupptagit min tjänst som spring vikarie –  som jag jobbat som förut i något år.. Inte jättekul men just nu så får det bli så i väntan på annat! Börjar känna mig lite begränsad med pengarna nu 😛 Sen planerar jag så många tävlingar under sommaren så det känns mer än nödvändigt med inkomst! 😉 Ska jobba på fler ställen nu än förut. Skönt att kunna ”planera” sina egna arbetstider om inte annat 🙂

Märker ni att jag sitter här och försöker undvika klädrensningen.. Hoff..

7 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.