Vart försvann helgen?

Helgen sprang iväg 😉 I fredags var vi och hämtade en skoter från Kalix. Hela dagen gick åt till att sitta i bilen…. Lördagen & Söndagen har gått åt till att städa och rensa här hemma. Var även och rastade Ice åt Ola, samt kollade lite draghunds SM på lördagen. Börjar kännas som att jag ser ett slut på denna rensning snart 🙂 Skönt! Har även varit och kollat på en lägenhet som är av intresse. Hoppas vi får den! Vore guld….

Då börjar det äntligen närma sig nästa utställning 🙂 Packade nästan klart allt redan igår 😉 På Onsdag ska jag skölja av hundarna, avmaska och klippa klor. Sen är vi näst intill fit fot fight! Vi blir 6 pers & 8 hundar i en bil! Blir nog en spännande och trevlig dag! Avfärd från Kiruna runt 3 på natten mot söndag 😉

Wellwell.. Måste bära ut lite till förråden nu 🙁 BLÄ!

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.