Otursdag…

Tycker inte jag gjort annat än halkat rund och ramlat idag.. Dagen började med att jag och Johan var på väg till hans farmor. På väg ut i bilen så ramlade jag och slog handleden i grannens bro. Gör jävligt ont ännu. Efter att vi ätit hos Johans farmor så har vi varit ute i fin vädret och promenerat o fotat hundarna. Sen när Johan började jobbet så åkte jag till Bruksis och mötte upp Ola för att knycka med mig Ice på en skidtur ^^ Det gick väl ok. Ramlade 3(!) gånger tack vare de jäkla skoterspåren på skidspåret och det för övrigt jävligt dåliga spåret. Så otroligt dåligt spår nu.. Men vi fick träna på att köra om folk och ta in lite lina till och från. Blev iallafall att åka 4,2km idag ^^

Sen kom min bror Peter förbi innan vi promenerade till mamma vart jag skulle äta.. Nää jag ids inte laga mat åt mig själv när Johan jobbar eftermiddag 😉 Sen promenerade jag med mamma förbi lägenheten vi tittat på. Precis efteråt så ringde tjejen som har den och meddelade när de kan komma och kolla på vår lägenhet. Hoppas att de tycker lika bra om den som vi gör 🙂 Synd att den är lite för liten för oss. Nu sitter jag och glor på tv och ska snart föra ut lite grejer till förrådet.. Måste bara rycka upp mig härifrån 😉

<3
Haha! En av bilderna från idag 🙂

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.