Just another day

Nu är allt med tvätt nästan klart! 🙂 Bara mattorna & gardinerna kvar! Sen så måste jag klippa klorna idag. Sen är jag näst intill klar! ^^ Huj vad jag kämpat med allt i flera dagar nu. Nu känns det som att jag gjort det mesta som har varit nödvändigt.

Visat lägenheten idag. Så nu är det bara att hoppas! Håll tummarna för att vi får lägenheten vi vill ha! 🙂 (dvs att paret som har den andra, vill byta)

Har inte gjort så mycket mer idag tyvärr.. Bara en massa tråkigt skit 😉

Men ni får se en bild på mitt lilla bustroll iallafall <3

22 kommentarer

  1. Så söt bild! 🙂

    Det fungerar jättebra med hästar och resande, eftersom vi bor på en gård och har eget stall hemma 🙂 Därför behöver jag aldrig tänka på vem som ska ta hand om hästarna, eftersom det är min mamma och jag som har stallet 🙂 Mamma rider också och har två hästar själv, så när jag är borta motionerar hon mina hästar också 🙂 Om jag reser bort på sommaren brukar de få lite sommarvila och likadant om jag är borta någon vecka under vintern brukar de också få vila, men annars håller som sagt mamma igång dem 🙂 Det är toppenbra att vi delar intresset med hästarna, annars hade det antagligen inte fungerat att både resa och rida 🙂

  2. Sv Nej va coolt at du ska åka til Norge 😀
    Jag är egentligen från Norge 😀 Fast jag har bott jättelänge i sverige nu så jag skriver och pratar bara svenska 😀 Vart i Norge ska du?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.