Jag ville sova längre…

ÅÅÅÅH vad less jag blir 😛 Gick och la mig klockan 4 inatt och hoppades på att kunna sova länge idag. 11 var jag uppe.. Vår färd till Norge påbörjas tidigt och jag hade hoppats på att få sova länge då så att jag är pigg och orkar köra. Jag vet att jag kommer att orka ändå dock. Känner mig lite trött igen, så jag kommer nog att kunna sova lite under dagen. Nåja nog sov pratat..

Idag har jag tänkt åka iväg med hundarna till Artica så att de får busa av sig ordentligt! 🙂 Sen blir det att göra dem (och mig) fin för utställningen imorgon. Handla lite, hälsa på en vän och mysa med min älskling <3 Tänkte träna lite med mina gossar också ^^

Igår var jag ner till Madde och Peter (Kennel Altaflats) och de svarta lurvarna. SÅ fina inför dagens utställning (de är i Norge idag). Håller en extra tumme för dem idag!

Kom just på att Chino inte är utställd sen vi sist var i Norge..? Han har blivit mycket bättre på bordet (blev skrämd av en domare tidigare) och så har han blivit så mycket tryggare i sig själv. Spännande att se hur han reagerar imorgon. De bästa med honom är att även om han är lite ”mesig” på bordet så låter han ALLA (hittills) känna igenom honom ordentligt. Sen när man lyfter ner honom på golvet så är det som att ingenting ”läskigt” någonsin hänt och han slår på sin showiga attityd igen!

Första gången för honom i Öppenklassen imorgon och även första gången för min lilleman i Unghund! Spännande 🙂 Vi väntar oss förmodligen tuff konkurrens dock när det handlar om storcert. Ska bli riktigt kul ^^

15 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.