Månadens Tricks – Mars – Chino


Det drog ut lite på tiden med videoklippen.. De var fel väg och det tog ett tag för mig att klura ut hur jag skulle vända dem 😉 Här har ni då Månadens Trick för Mars med Chino. Eltons håller jag på med nu ^^ Sitt Vackert blev lite långt, jag vet.. Men han är ju så duktig på det så jag var tvungen att låta hela klippet vara kvar ^^

Jag känner att jag fortfarande måste jobba på vissa delar med ”stå upp” på båda hundarna. Chino sätter sig gärna då han blandar lite, och då måste jag vara övertydlig med handen. Vill ju gärna att han ska klara just det tricket utan hjälper. Elton däremot är lite för otålig och står korta stunder – samma med sitt vackert! Han är så ivrig att han vinglar och springer omkring 😉 Bra balansträning ^^

Varför jag använder handen vid ”sitt vackert” är för att jag vill få honom att göra det för godis för övrigt 😉 Jag vill att han ska bjuda det själv för godis. Vilket han börjat göra så fort jag visar den 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.