Då var natt 2 av 3 avklarad! Skönt! ”Bara” en kvar då! Säkert blir det en jävlig en bara för att det känns skönt att det inte är mer än en kvar..

Varit ut och rastat hundarna och gett dem mat. Passade på att låta dem jobba lite för maten så jag la dem en bit ifrån skålarna. Chino började dregla redan när maten portionerades upp i skålarna! Han missar verkligen inte en måltid. Han skriker tills han får sin mat ;p känner han att det är mat-tid så står han och stirrar på en och ”skriker” (piper, ylar, småskäller) tills man gett den, speciellt om man tagit en promenad precis innan mat-tid. Vilket vi i regel gör. Men det är ju ganska bra 🙂 Då får man in bättre rutiner!

Ja så där låg dom, den ena still men dreglandes och den andra som hade lite svårare att ligga till. Ni kan ju gissa om det var två som rejsade till skålarna när det kom ett ”varsågod”.

Nu hör jag två som frågar om dom får sova med mig 😉 varav en som förmodligen är alldeles för pigg för att sova såhär dags -Duracell Elton! Medan Chino gärna lägger sig under täcket, så nära ansiktet som möjligt.

God Natt
Nu ska jag sova bort ännu en fin dag.. Påskafton dessutom! Jag ignorerar påsken i år…

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.