Någon som cyklar med liten hund? :)

Det blev en tidig morgon idag.. Upp halv 5. Känner att jag fortfarande är halvt i sömnen trots att jag sovit länge. F se när jag slutar idag. Nu är ju gångbanorna i princip helt snö och is fria så det kanske blir en tur med cykeln. 🙂

Det är dags att lära de andra hundarna också när min cykelkompis flyttade från oss.. Men jag undrar om man kanske ska ha något på tassarna på dem då? Någon som cyklar med liten hund som kan säga om man ska tänka på något speciellt? Efter gångbanor speciellt då.

Nu blir det ju såklart inge långa pass till en början och så cyklar jag ju inte fort heller..

Detta kan bli spännande ;p nåja men det tar sig väl.. Det gjorde det ju med Zolo också så 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.