Månadens Tricks – Maj

Månadens trick utmaning för Maj månad blir…

1. Titta Fågeln (Hunden tittar rakt upp)
2. Upp i famn (hunden hoppar upp i famnen på föraren som står upp)
3. Slalom mellan benen bakåt (förare backar, blir lite bakvänt med benen)


Hur denna ”samträning” funkar:
Detta är något jag egentligen tänkt dra igång med mig själv för över ett år sedan. Redan på tidigare bloggar finns denna kategori med. Jag väljer ut minst 1 trick varje månad. Av dessa väljer man ut 1 eller flera och tränar in under månaden. I slutet på månaden (eller när som helst under månaden egentligen) så presenterar man det man tränat in med foto eller video på sin blogg/youtube och skickar länken till mig. (alternativt skicka en bild till min E-post: Smse@chiruna.se). Nu är det ju ingen ”tvång” att presentera, men det är ju roligast så!

Finns inget roligare än att se arbetande/aktiva hundar. Därför försöker jag också peppa andra till att hitta på saker och sprida lite inspiration. Ibland har vi stunder som vi behöver en spark i baken eller bara behöver lite inspiration. Se det som en liten utmaning ^^ Jag hjälper även gärna till med tips på hur ni kan träna in det om ni har problem! Skriv även gärna hur ni tränat in tricket när ni är “färdig” med det ^^

Välkommen att haka på & lämna en kommentar ! ^^

3 kommentarer

  1. Vilken rolig idé! Ska nog prova Titta Fågeln med min ena hund 🙂

    Fina hundar du har förresten, har själv en chihuahua, min första av den rasen. Hon är 15 veckor 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.