18 dagar kvar

Ska försöka hinna med att lägga upp månadens tricks efter jobbet!
Det har varit torka på bloggfronten ett tag.. Oh well, det är vell så ibland. Måste bättra mig.

Ni som ”var med” tränade månadens tricks-> Skicka mig en länk till er ”presentation” av trickset(-en)! :)Därefter tycker jag du/ni ska kika på denna månads tricks som jag la upp igår! 🙂

2 kommentarer

  1. Dom är godkända för flyg men om just det bolaget du ska flyga med tar just dom måtten måste du kolla. För två stycken ska du ha en Medium. Jag har en medium till mina två på 2 kilo och 3.5 kilo. Vi flyger iof inte med den men vi åker bil och tåg och dom sitter båda där i!

    Mejla mig om du vill ha mer information!

    Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.