15 dagar kvar! :)

Det har varit liite körigt 😉 I torsdags körde jag ner Elton till Gällivare. Mina fina vänner Jenny & Ancha tar med honom till Stora Chihuahua Specialen nere i Lidköping 😀 Jag är sååå avundsjuk! Ville verkligen åka ner dit! Har för mig att det är 328 Chihuahuor totalt. 🙂

Fredag jobbade jag och sen åkte jag och kastrerade Chino. Liten var helt drogad och borta efteråt. Men det är ju verkligen inget besvärligt för övrigt. Inget stort sår. Han ska äta 1/4 tablett morgon och kväll så det är ju ingen stor dos medicin precis 😉

Chino är ju bara för söt <3 Så fort jag kom in i rummet efter operationen så blev han så glad att han reste sig upp och ramlade ihop igen. Så försöker han krypa upp i min famn, men det gick inte så bra <3. Nu ska vi bara mysa på hela helgen. Johan kommer imorgon och Elton kommer antingen imorgon eller måndag – beroende på när han anländer till Gällivare. Saknar min lilla kille <3

Och jag saknar min Johan som åkte till Luleå/Piteå igår 🙁 Tur jag har en mysig prins hemma iallafall 😉 <3

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.