8 dagar kvar!!

Just nu har jag inte mycket till liv.. Jobbar och jobbar och jobbar. Nåja nu är det bara 7 dagar kvar tills jag är ledig i två dagar.. Sen ytterligare 7 dagar jobb innan ledigveckan! Får väl tänka positivt – när lönen kommer..

För övrigt så har jag helt missat att lägga upp klippen/ bilder på förra månadens tricks! Måste få upp dem..

Nåja man har inte mycket i huvudet när man varit på jobbet i 11-12 timmar! Efter någon dag så lider man sen dessutom av sömnbrist..

Tack min älskling för ett mysigt uppvaknande, Redbull och choklad! <3 Min dag kunde nog inte ha börjat bättre! Du är underbar Johan <3 Älskar dig <3 10 timmar kvar av jobb då..

2 kommentarer

  1. Råkade ta bort din kommentar men hann läsa igenom den lite snabbt iaf 😛 Nikki är en sk shitbull så hon är ingen renrasig amstaff, hon är blandad med staffe. Lilla Nellie kommer från en uppfödare här i Uppsala. Hon har stamtavla men uppfödaren har inte tagit något kennelnamn. Vet faktiskt inte alls vad vi ska hitta på med lilltösen. Skulle vara kul att testa utställning men jag kan ingenting om det eftersom jag inte varit intresserad av det förr, dessutom har jag lite scenskräck så skulle nog tycka det var lite läskigt 😛 Annars verkar viltspår kul.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.