2 dagar till..

Det har hänt mycket den senaste tiden. :/ Jag och Johan har gjort slut och jag har flyttat ut sen en tid tillbaka.. Något mer in på detaljer tänker jag inte gå. De som vet är de enda som behöver veta. Men det är väldigt blandade tankar och känslor i kropp och knopp just nu.

Jobbar väldigt mycket. Och nu är det tack och lov bara en dag kvar till 10 dagars ledighet! Imorgon jobbar jag sista skiftet. På fredag bär det av mot Tromsö med världens bästa Jenny och 6 Chihuahuor <3 Så kul det ska bli! 🙂 har aldrig varit i Tromsö innan heller ^^ Så ikväll blir det att jobba lite övertid igen och sen blir det att förbereda allt 🙂 Ha en trevlig nationaldag! 🙂 Hade gärna varit på alla inoff utställningar och träningstävlingar osv som är idag istället för att sitta här. Eller åkt till stugan.. Men men 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.