Oktober träning – Backa runt!


Så ser vår början på ”Backa runt” ut 🙂

Vi har tränat för detta lite innan men han har liksom aldrig fattat. Så la vi ner det ett tag. Sen igår så gjorde han det bara. Det ser ju inte så snyggt ut än. Nu när han har börjat fatta så kan man ju börja försöka göra det lite snyggare. Men han har ju så bråttom att göra rätt så han hinner ju börja snurra runt och göra lite annat än att just fokusera på att backa runt mig. Men det känns verkligen kul att han börjat förstå lite!

1 kommentar

 1. Hej!
  tänkte bara tipsa om att jag just nu har en tävling där man kan vinna snygga smycken och väskor som jag tror du skulle gilla:)
  http://www.domkallarmighannes.com/2012/11/tavling-i-samarbete-med-happyblingse.html
  har även en tävling där du kan vinna presentkort på 100 kr från mitthusdjur.se där du kan köpa nått fint till fyrbenta vän eller någon annans fyrbentavän, perfekt nu i juletider:)http://www.domkallarmighannes.com/2012/11/tavling-i-sammarbete-med-mitthusdjurse.html

  om du inte gillar sådana här kommentarer så ber jag om ursäkt och hoppas du får en bra helg!
  kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.