Blogg App..?

Jag blir aldrig riktigt klok på detta.. Jag försöker få min blogg att funka i telefonen (via olika appar förstås). För att kunna ladda upp bilder och roliga saker. Orkar inte krångla med att sätta in bilderna på datorn osv.

Någonstans på vägen blir det fel när jag ska koppla ihop Appen med (WordPress) Bloggen (som ligger på min egen hemsida som ni kan se). och det verkar förstås vara problemet. Vad jag förstår ska det gå ändå. Men det är ju självklart inte lika enkelt. Och någonstans är det krångel. Skiiiit!

Har provat flera olika gratis och betal appar för att försöka få igång det. Men det vill inte. Så jag antar att det är någon kod som är fel någonstans. Bläää!

Någon som vet?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.