Freeedag!

Fredag då! Den sista jobb fredagen på ett tag 🙂 Nästa vecka ska jag tydligen börja gå 4 dagars vecka. Skönt med en extra helgdag! Men det är ju förstås inte gratis.. 2 timmar längre arbetsdag de 4 dagarna jag jobbar. Dagarna kommer kännas såå mycket längre! Men det blir nog bra 🙂

Denna morgon gick från något riktigt dåligt till en bra morgon! Försov mig så jag fick stressa med allt och var på det suuper trött! Längtar verkligen efter sängen just nu. -18 grader var det utanför mig när jag gick ut med hundarna. Pest! Påminn mig igen varför man bor i denna sjukligt kalla ishåla!?

Morgonen blev dock räddad av 9 fina bokstäver på min bakruta <3 Det var verkligen rätt plats vid rätt tillfälle! Det var av ren slump som jag drog med handen på bakrutan och upptäckte det ;b Tänk att något så litet kan göra ens dag <3 8h kvar till helg! Gäääsp*

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.