Aktivera mera!

Aktivera mera!
Alla hundar behöver fysisk och psykisk stimulans!
Alla med hund känner väl någon gång att man inte har ork för något avancerat. Man är inte alltid den bästa matten eller hussen i världshistorien. Då är det ganska skönt att kunna ”plocka fram” små övningar eller trix som inte stjäl allt för mycket energi/något som ger en lite inspiration. Små träningspass som ändå ger väldigt mycket tillbaka. Bättre samspel, en stimulerad hund och en gladare husse/matte, osv.

Jag vet själv att jag behövt det många gånger och jag vet att det finns andra personer idag som behöver det. Personer som jag gärna vill försöka hjälpa till en aktivare vardag 🙂

Jag vill att alla hundar ska få leva ett aktivt liv. Sällskapshund eller inte! Gör det inte krångligare än det är. Man hinner mycket på bara 5 minuter! Ha lite godis nära till hands och ta dig någon minut till att göra något. Jag lovar att både du och din hund mår bra och blir glad av det!

Aktivera mera!

Jag och Chino träna lydnad 2011<3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.