Lediga Fredag

Vaknat 6 på min första lediga dag.. Mamma frågade vem som skrämt upp mig 😉

Klev upp, rastade hundarna och sopade av bilen. Jäklar så snö det har kommit! Sen skjutsade jag <3at till jobbet för att sen åka och lämna bilen i ett garage. Jag och pojkarna fick oss en härlig morgon promenad hem igen 🙂

Sen så tänkte jag att jag gör bort alla jobbiga saker när jag ändå är igång… Så jag förde upp lite grejer på vinden, hämtade ner en väska inför stockholmsresan imorgon och sopade av bron ^^

Så nu sitter jag här med lite frukost och en kopp vanilj te! Överväger att slumra några minuter till ^^

För övrigt idag så blir det förberedelser inför resan med hundbad, klo klippning, packning osv! Idag åker även min guldprins iväg för en mysig helg i träsket med ”mommo” 🙂 Med tanke på skit vädret både här och i Stockholm så får vi hoppas att vårt flyg kommer sig iväg imorgon bitti!! Kommer nog att bli en mysig helg med Jenny och hundarna <3 Denna gång har vi lyxat till lite med hotellet 😉 Näära! Förra året bodde vi i ett rum man knappt kunde vända sig i, utan fönster 😉 Ett riktigt övernattningsrum! Fick konka med oss all packning till utställnings platsen en ganska bra bit bort.. Sen efter utställningens slut krånglade vi oss iväg till ett annat hotell nära Arlanda, den ena tröttare än den andra. Det var jobbigt 😉 Nu blir det två nätter på ett hotell väldigt nära 😉 Dörr i dörr närmare bestämt ^^ Ska bli så kul!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.