Året 2012

Ja då var det ett nytt år igen då!
2012 förändrade verkligen mitt liv!
Både positivt och negativt förstås!

Jag började året nere i Göteborg och Kalmar. My Dog utställningarna och hälsade på en fin vän!

Min älskade vän och hund Zolo flyttade till Gällivare till ett fantastiskt par <3 Vart han har det super!
Blir riktigt bortskämd och älskad! Jag får dock ont i hjärtat av hur mycket otur han haft under året.. Han har verkligen fått vara med om alldeles för mycket. Det gör mig så ledsen för både hans skull och de nya ägarnas.. Men han kunde inte ha fått en bättre och mer passande familj! Tusen tack för att ni tar så väl hand om honom Terese & Matti!

Jag och Johan plötsligt gjorde slut efter 4 år tillsammans.. Vilket vände upp och ner på min värld. Rasade i vikt.

INT 1 - BM2 R-CAC
Varit på en hel del utställningar. Närmare bestämt 26 stycken! Med en hel del fina resultat!
(Skickade dock Elton med bästa Jenny på chihuahua specialen! Vilket hon skötte utmärkt!)

Elton har gått i Unghundsklass nästan hela året. Dock hann han göra debut i Öppenklassen på 3 utställningar.Alla 3 med resultatet Exc2. Varav 1gång med CK. De andra två gav bara CK till klassvinnare.. Vilket definitivt inte är avgörande för (CK) ”Certifikat Kvalité” i mina ögon. Men domare är ju domare 😉 Det kan kännas lite bittert när man åker så långt och spenderar mycket pengar på att meritera sin hund! Vilket jag gör! Men jag är väldigt nöjd för i år! 2 CERT närmare championat!

Chino har debuterat och ställts i öppenklass 3 gånger i år. Alla gånger med Excellent! Samt klassplacerad 2a!

Mer resultat kommer!


Jag har även lärt känna världens bästa Jenny bättre! Man kan tro att vi känt varandra hur länge som helst. Men det är ju bara lite mer än ett år! Stockholm -Nordisk vinnare 2011 var ju vår 1a resa. Så på vår ”1års dag” var jag ner och hälsade på Jenny, Jonas och mina tjejjor i deras fina hus!<3 Sen åkte vi förstås till Stockholm och Svensk Vinnare 2012 helgen efter 😉 Jag är så glad att jag kontaktade henne under sommaren 2011 för att skicka bilder från en utställning! Ja, det var så vi fick kontakt med varandra 😉 Hade aldrig pratat med henne eller något sådant! Jag hade bara fotat hennes små puppisar Cerise & Vilja.


Under 2012 frågade även Jenny mig om hon fick låna min Elton till Cerise. Ceri (t.v på bilden, med mamma suki t.h) som är en av anledningarna till att vi känner varandra. Det är en super härlig tjej som stulit mitt hjärta! Verkligen en speciell liten dam! Hoppas på fina Elton och Ceri valpar under 2013! Mer info kan finnas på Jennys Hemsida. Och senare även på min! (När den blir klar) Ska bli så spännande!

Jag har även varit oerhört rädd för min lille Eltons skull.. Han skrämde livet ur mig med en fruktansvärd magsjuka. Han behöll ingenting! Fick leva på canicur och vatten och det blev knappt bättre. Han var fruktansvärt sjuk. Fick dock i honom mycket vätska så veterinären tyckte inte han var uttorkad. Men vi gav honom dropp… Vilket såklart innebar två fula rakade framben. Inte helt lätt att få en kanyl rätt i dessa små hundar.. Efter att ha legat hos vetten med dropp så märkte man väldigt snart förbättring! Och äntligen blev han bra. Men han har varit väldigt mager resten av sommaren/hösten.. 🙁 Han äter ju inte gärna mer än vanlig portion och är en väldigt aktiv hund!


Föll för en helt underbar Jimmy under året <3 Vi har varit på en liten mini semester i Byske och Piteå och bara myst! <3 Det är även honom jag spenderat de sista dagarna på året med och även påbörjade det nya året med att pussas och kramas med förstås <3 Vilken kille!

Året 2013 ska bli ett spännande år! Nu återstår bara att se vad det för med sig!
Jag ser fram emot utställnings säsongen! Ska bli riktigt kul!
Har vääldigt mycket att se fram emot under det kommande året!
Önskar alla mina läsare och vänner ett fantastiskt år!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.