Måndag 28/1-13

Idag har jag tagit vara på den sista dagen av ledigveckan.Fixat lite här hemma, handlat och så har jag varit och beställt min nya kamera! Den ska komma i veckan…. Awesome! 🙂 Även tänkt köpa ett skrivbord. Men det fick jag beställa och får då vänta ytterligare 1,5 vecka på det.. Alltså Jysk.. Varför har de ens en butik här i Kiruna när man ändå måste beställa precis ALLT man ska köpa i möbelväg. Dessutom så fick jag vänta ett bra tag på att få hjälp. Var flera andra som ville betala osv, och personalen är inne på kontoret. Jag blir så irriterad på sånt ;P

Efter alla ärenden har jag monterat ihop datastolen som jag trots allt köpte, även om jag ännu inte har något bord till det. Sen har jag myst med min fina <3 och glott lite på datorn. Även haft rallyträning på klubben med hundarna idag. Riktigt kul och givande. De hade riktigt fin kontakt efter en stund, trots blodfläckar av löptik här och var.

Elton var så övertaggad att han bara spann på golvet när vi gick och utförde momenten 😉 Hans kontakt idag var obeskrivlig och han ville verkligen jobba och överarbetade verkligen för att göra rätt!

Chino var lite splittrad och okoncentrerad i början. Men efter en stund släppte det och han fick fin kontakt. Men han var lite osäker och visste inte riktigt om han gjorde rätt eller inte. Märks att vi bara tränat inför utställning ett tag. Han kunde knappt sitt 😉 Så arbetet med honom kunde verkligen ha varit bättre idag!

Dagens Rallygäng 🙂 Mina 2 chihuahuor, 1 Tollare, 2 Vorstrar & 1 Sheltie
Alla kan träna Rally – Stora som små!

Måste även tillägga att det var så kul att se att det gick så bra att träna bland de större hundarna efter att hundarna under helgen blev överrumplade av en Husky som kom farande efter oss :/ Rally träningarna är verkligen givande på flera sätt. Nu gäller det bara att vi även tar tag i dessa träningar hemma mer! Ser fram emot att kunna genomföra en hel bana på träning! Det är en del träning kvar tills dess, även om vi tränat rally lite till och från tidigare.

Nu har jag precis ätit kyckling och potatissallad och myst lite till med Jimmy. Oj vad underbart det är att ha honom runt mig! Jag mår som allra bäst och är som allra gladast när han är nära mig. Att vakna på natten och få krypa in i hans famn, eller känna hans armar runt mig. Att få vakna upp med honom.. Höra hans röst från rummet bredvid. U n d e r b a r t ! Snart 8 månader sen vi ”fastnade” för varandra. Min fina <3

Nä nu är det dags att sova. När man kollar ut så har man verkligen ingen lust att jobba ute imorgon.. Snö som bara vräker ner. Buhu! Blev inte direkt bättre av att min pappa ringde från Thailand och berättade vad de gör, gjort och hur varmt och skönt de har det där.

Godnatt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.