Fredag 8/3

Jaa under den senaste tiden har jag försökt anpassa mig efter min skada jag lyckats dra på mig. Bruten handled typ.. Jag åkte skidor med min lånehund som vanligt och ramlade lite olyckligt. Hade precis kommit nerför en backe då jag drog in linan och förberedde mig för en skarp sväng och en omkörning av en skidåkare. Hal sväng så det sa bara svisch och krasch typ 😉 Så nu sitter jag med en gipsad hand/arm och kan inte ens smöra en macka..

Just denna helg är jag ensam hemma. Min kärlek har åkt på ”Rautaspremiären”.. Som innebär typ att fiskeförbudet i en viss sjö uppe i fjällen släpps. Väldigt populärt här.. Så jag har då överlevt min första natt utan min älskling denna helg.. Så tomt! Det värsta är väl att det är 0 täckning där uppe.. Såå ingen underbar pojkvän bredvid mig. Inga söta sms eller samtal.. Inte ens söta morgon/godnatt sms som är sådär obligatoriskt när man åker bort..

Inget skulle slå en kram och godnatt puss av den bästa just nu…..

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.