Älvsbyn nästa!!

Ja då var allt packat och klart 🙂 Om ungefär en timme sitter jag och grabbarna på tåget mot världens bästa Jenny & brudarna i Älvsbyn <3

Helgen ska innebära en massa mys och en Chihuahua special i Kalix 🙂 Tur jag har Jenny som assisterar mig och kan göra iordning hundarna! För övrigt är jag lite sur också.. Hade förberett för en väldigt fin sak.. Så insåg jag att det inte finns drivrutiner för min fotoskrivare, för min dator.. Suck……..

Fick nytt gips igår, såå skönt! Men fy så slarvigt jobb… Mina fingrar lär ha klämskada efter dessa 4 veckor jag ska ha gipset. Nåja huvudsaken det läker rätt. Min läkare är ju åtminstone trevlig och bra.. Men efter gårdagen så kan jag inte riktigt tycka så bra om resten.. Fick bland annat instruera hur det skulle gipsas. Sist fick jag veta hur noga det var med handens position, det verkade det inte vara igår. och så bad de mig hålla still tummen trots att de själv vevade runt den som galningar.. Ingen respekt för att det gjorde ont.. Dessutom otrevlig. OSV! Nåja jag fick iallafall göra mitt läkarbesök och röntgen besök igår också, istället för att åka tillbaka nästa vecka! Himla skönt 🙂

När jag kom hem från Gällivare så for vi till Jimmys mamma och åt köttsoppa 🙂 Mums! Sen fick Jimmy en supergullig idé att fara och lämna fisk till min mamma och pappa. De fick ju en hel del under förra helgen. Så jäkla söt! Han är helt enkelt bäst! <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.