26/3-13 Tisdag

Helgen har varit riktigt mysig!
I söndags var jag och hundarna och promenerade ca 7km! Riktigt skönt! Chino gick lös bredvid mig hela vägen och Elton fick vara lös på lämpliga ställen. Han har blivit så duktig, men får bara gå lös med mig! 🙂

Har jobbat på hemsidan också, äntligen! Blev lite less och oinspirerad när min dator dog när jag jobbade med sidan sist.. Men nu är den verkligen på G ^^ Sen kan jag ju alltid lägga upp mer eftersom! Men min gamla får ligga uppe ett tag till iallafall^^

Idag har jag iallafall hunnit med en 40min promenad med grabbarna, gett dem och mig själv frukost.. eller ja.. Jimmy hade gjort en mumsig laxmacka åt mig till frukost, så den åt jag och lite fil&müsli! Sen har vi kikat lite tv, varit på en till rastrunda och nu tänkte jag sätta mig ner med hemsidan igen.

Får väl se om den lyckas komma upp idag kanske..

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.