Rallytävling KBHK klubbmästerskap!!

Igår tävlade vi (och ordnade) inoff rallylydnad & även klubbmästerskap på kiruna brukshundsklubb.
Chino glänste med 2 starter i fortsättningsklassen. Båda resulterade i 97p, en 1a och en 2a placering!! Sen gjorde vi även galet nog en start i avancerad klass. Där varken jag eller chino sett eller utfört någon av skyltarna förut. Även där fick vi ihop hela 97 poäng!!!

Det räckte nästan fram till att bli klubbmästare men vi fick nöja oss med en 2a plats (även en 2a plats för hela dagen). De 2 bästa resultaten räknades. Min fina vän Marielle knep 1a och 3e platsen med sina fina vorsteh tikar Bonnie (98 & 100 poäng!!) & Vix!! 🙂 Jag är så stolt över vår start i avancerad klass! Det känns extra kul med tanke på att vi ”bara” har 1 resultat kvar i fortsättningsklassen innan det är dags att tävla officiellt i avancerad klass. 🙂

Elton var inte riktigt pigg igår så jag avbröt ena starten och andra starten tog vi oss igenom på 87p. Klart godkänt 🙂 Men det kändes inte riktigt roligt då han verkligen inte var på g.

Att tillägga är ju att det var ett riktigt ruggigt och kallt regnväder heeela dagen igår så vi var rätt blöta + lite stress sådär när man arrangerar och tävlar!! (och det inte finns nog med folk som är beredd att hjälpa till) Tävlingsdagen avslutades med att jag och Marielle fick plocka undan ALLT på planen själv. Vi var ganska blöt och less med andra ord 😉 Men vilken dag ändå! 😀

 

Bloglovin

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.