Då börjar träningen på riktigt

Idag har jag klicker- och kontakttränat med lilleman. Han har även fått prova på live treat och ståtränat. Har även fått ”träffa” på apporten för första gången och han bar iväg på den!!! Vilken hund!! Han är sååå duktig!!! ❤

Nu när han börjat tycka om godis på riktigt och mognat lite mer i huvudet så känns det faktiskt som att han är mer mottaglig för träning än innan. Tidigare lekte vi mest och sådär. Nu fick jag honom att på en liten liten stund förstå att söka kontakt för ett klick och en godis. Helt otroligt vad snabbt det gick. Han som aldrig gjort något på begäran för belöning.

Ser redan fram emot nästa träningstillfälle. Skulle även vilja gå valpkurs och kurs i grundfärdigheter med honom ❤ mycket visioner..

För övrigt lyfte chino upp apporten och bar den lite på begäran idag.. ÄNTLIGEN!!! Som jag har kämpat! Hoppas vi lyckas fortsätta utveckla det mer nu!

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.