Rallylydnad Piteå

piteå 2. piteå 2

Vilken helg!! 6x godkända resultat i fortsättningsklassen och 2st diplom!!

Chino tog det 3e och sista godkända resultatet för diplom i fortsättningsklassen på lördagen. 6 raka godkända resultat! Han kan nu titulera sig RLD N RLD F Risbro’s Billy-Boy Han blev även 3a i klassen!! Skulle haft över 90p, fick 89! Men har fått 3p avdrag på förarfel på snurr under gång. Tittade på film efteråt och det såg klockrent ut så jag vet inte. Men Chino gick verkligen superfint! Han hade en riktig energi och arbetade toppen!

Söndag fick han starta 2 gånger för skojs skull! Även där godkända resultat och ett riktigt fint arbete! Dvs 8 raka godkända (av 8)! Varav ett med annan förare!

Elton tog sitt 2a av 3 godkända resultat i fortsättningsklassen under lördagen! Och idag, söndag fick även han ytterligare 2 godkända resultat och en 4e och 5e placering!! Dvs att han nu kan titulera sig med RLD N RLD F FI UCH SE UCH Rosackis He Is The Man !! Även Elton gjorde kanonfina rundor med en härlig kontakt och jobbade på toppenbra! Matte klumpade till sig lite.. Annars hade start nr 2 idag varit 95p, den blev 85p och start nr 1 89p!

Förutom att jag avbrutit en start med Elton så har han också gjort 7 raka godkända resultat. Men kan inte riktigt räkna det så då jag själv valt ett bryta en start.  Men nu siktar vi alla 3 mot avancerad klass!! 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.