Mycket har hänt…

Mycket har hänt sen sist. Mycket både tråkigt och roligt! Ska försöka uppdatera lite eftersom.

Manfred fick flytta tillbaka till sin uppfödare på grund av att han inte lämpar sig till utställning och därför gjorde att jag inte kan behålla honom. Jag har redan en sällskapshund och vill ha en tävlingshund i min ”nästa hund”. Jag vill kunna göra allt. Jag reser väldigt mycket på utställningar och då vill jag ha fler än en hund att visa. Men Manfred är fortfarande en riktig favorit och helt fantastisk hund som är mycket speciell för mig. Min lilla älskling. Han är superfin, framåt, positiv, lättlärd, rejäl och såå mycket vad jag vill ha i en chihuahua. Så jag är så nöjd med honom, eller jag kan säga att VI är så nöjd med honom, både jag och hans uppfödare Jenny! Underbara älskade lilla Manson. Han bor nu hos Jennys föräldrar så jag får träffa honom ofta <3 Har också visat honom lite i valpklass.

4xbiler ska fixas5

Fler bilder på Manfred kommer att komma upp i ett fotoalbum på hans valpsida.

Jag har planer på att skaffa en ny valp under 2014. Det finns många fina intressanta valpar just nu. Men har jag en väntad kombination som jag har stora förhoppningar på. Kommer där inget att köpa så kommer det helt enkelt nya lovande valpar sen också. Jag har inte bråttom, även om jag vill ha en ny stjärna helst NU 😉

Jag har även blivit aktivitetsombud för Chihuahuacirkeln i Norrbotten & invald som suppleant i styrelsen på Kiruna Brukshundsklubb. Jag har även påbörjat byte av arbetsuppgift på mitt jobb, något jag är väldigt glad över.

I början på februari så hämtade jag hem en handling gäst från Holland vid namn Tegs N Starsen Quiet Riot ”Willie”. På vår första utställningshelg blev han ex1 ck & 3 bästa hane från unghundsklass. Lilla Willie blev dock inte så långvarig tyvärr då vi var med om en bilolycka. En bil körde på vår bil som jag stod utanför (på andra sidan) och blev knockad/knuffad. Jag höll på att lyfta in Chino i buren och Willie rymde då efter smällen från buren, sprang ut på vägen och blev överkörd av bakdäcket på en bil. Efter detta har jag varit sjukskriven en tid. Jag har varit riktigt dålig. Willie klarade sig undan med livet i behåll men behöver liksom jag en tid på sig att läka. Han fick därför åka till sin ägare Monique Nilfors i Stockholm och fortsätta hela sig.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.