Chino RLD A – Rally Kalix!!

Chino har förra helgen tävlat i rallylydnad avanceradklass igen!! 2 starter och 2 godkända resultat!

Jag är så stolt över att få vara matte till denna underbara kille.. Som igår tog sitt 9e raka godkända resultat och därmed också titeln RLD A (Rallylydnad Avancerad) och uppflytt till mästarklassen!! Chino har totalt gjort 11 officiella starter, 7 inofficiella.. ALLA Godkända!! Bästa Chino RLD N F A Risbro’s Billy-Boy!!

Vi har jobbat hårt och haft ett underbart samarbete. Jag är extra stolt över gårdagens 2 godkända resultat och diplom då det var inne i en hemsk ekande ishockeyrink… och som många vet så är Chino en ganska känslig och försiktig kille som inte bär med sig de bästa erfarenheter… och han fixade det!! Vi gjorde några tabbar, som mestadels faktiskt berodde på att han var osäker, till en början VÄLDIG osäker.

77p, en 6e placering samt 82p, en 7e placering av 15/14 anmälda.
Stoltast över momentet ”backa 3 steg” som han fixade båda gångerna (både på vänster och högerhandling) och honnörerna där han var helt klockren trots att ekipagen på banan smällde i skramlande metallskyltar, ekande skall osv.

Tjohooo!!

Bana 1..….. Bana 2Avancerad 2 kalix 14-04-27 - C 82p, start 3 diplom

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.